Blüchers Restaurant — Schloss Hotel Fleesensee, DE

Blüchers Restaurant — Schloss Hotel Fleesensee, DE

Making use of the existing stucco, Tiffany glass and historic wall panelling, a restaurant was created here that focuses on innovation and individuality. The height of the cubistically arranged seating island made of sustainable materials such as leather and wood is accentuated by three individually manufactured luminaires. The eight-metre high restaurant is an additional highlight due to the feel-good atmosphere in the seating area.

Category
restaurant
Location
Fleesensee, Germany
Area
180 sqm
Status
completion 2016
Services
design and realisation

Blüchers Restaurant — Schloss Hotel Fleesensee, DE

Blüchers Restaurant — Schloss Hotel Fleesensee, DE

Blüchers Restaurant — Schloss Hotel Fleesensee, DE