Извините, этот техт доступен только в “Американский Английский” и “Немецкий”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Извините, этот техт доступен только в “Американский Английский” и “Немецкий”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

The newly built residence is situated on a hill and offers picturesque views of the surrounding landscape. The hillside location and architecture, with its generous window frontages, provide numerous panoramic views even from the ground floor which are emphasised by the interior design. The open and transparent concept ensures plenty of light and unobstructed views.


null
MORE

A two-storey entrance hall offers open views throughout the building. A golden, 3-metre-high revolving door leads into the elegant living room. To give the family of nine additional privacy, a more intimate family room complements the formal living space. The design concept combines a tranquil palette of subtle natural colours and soft upholstered furniture with individual art objects which enliven the large rooms with bold colour accents. In addition to discreet ambient lighting, floor and pendant luminaires provide accent lighting.

Category
residential
Location
Leipzig, Germany
Area
1.000 sqm
Status
completion 2023
Services
design and planning

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

Residence — Leipzig, DE

© Marvin Schwienheer